Kurz inštruktorov masáží dojčiat - Bratislava

14.10.2010 13:00

Slovenská asociácia masáží dojčiat v spolupráci s RC Prešporkovo pod vedením americkej lektorky Helen Moses organizuje kurz pre certifikovaných inštruktorov masáží dojčiat, ktorý sa bude konať 14.-18. októbra 2010 v priestoroch RC Prešporkovo, Grösslingova 48, Bratislava.

Absolventi kurzu po úspešnom absolvovani teoretickej aj praktickej skúšky získajú celosvetovo uznavaný certifikát vydávaný IAIM (International Association of Infant Massage), ktorý oprávňuje inštruktora (Certified Infant Massage Instructor alebo CIMI) organizovať kurzy masáže dojčiat pre rodičov dojčiat vo veku do 1 roka. Kurz bude vedený medzinárodne uznávanou lektorkou IAIM Helen Moses v angličtine a tlmočený do slovenčiny.

Cena kurzu je 330,- Eur. V cene kurzu je intenzívna teoretická a praktická príprava pod vedením Helen, učebné materiály a pomôcky, preklady a tlmočenie kurzu, základné občerstvenie a následná skúška. Jedinou pomôckou, ktorú si na kurz donesiete so sebou, bude bábika s mäkkým bruškom vo veľkosti maximálne 3-4 mesačného bábätka. Táto bábika sa stane Vašou pomôckou aj počas Vami organizovaných kurzov pre rodičov v budúcnosti.

Pokiaľ sa rozhodnete absolvovať tento kurz, pripravte sa na intenzívne zážitky z pohľadu jeho obsahu a práce s rodičmi a ich detičkami, nových priateľov a nové pohľady na starostlivosť o dieťa. Kurz je určený pre širokú verejnosť, hlavne však pre tých, ktorí majú záujem o prácu s rodičmi a deťmi. Záujemcom mimo Bratislavy radi pomôžeme s ubytovaním v dobrej dostupnosti. Stravovanie počas dňa bude zabezpečené pre celú skupinu, nie je však zahrnuté v cene kurzu.

Po úspešnom absolvovaní skúšky bude mať každý z Vás možnosť stať sa členom Slovenskej Asociácie Masáží Dojčiat a podporovať ju vo svojich aktivitách. 

Tešíme sa na všetkých účastníkov a veríme, že Vaša účasť prispeje k laskyplnejším vzťahom medzi rodičmi a deťmi.

Bližšie informácie si žiadajte na telefónnom čísle 0915 758 862 alebo emailom na masazedojciat@gmail.com 

Uzávierka prihlášok dňa 1. októbra 2010.

 letak.jpg (2 MB)

Registracny_formular_kurz_IAIM.doc (55,5 kB)