Kurz masáže pre rodičov v MC Podunajské Biskupice

15.01.2013 10:00

Nový kurz baby masáží v MC Podunajské Biskupice, Latorická 4, Bratislava

Začiatok kurzu: 15. 1. 2013 (utorok) o 10.00 hod. (1 hod.)

Trvanie kurzu: 5 týždňov (22.1., 29.1., 5.2., 12.2.)

Vek dieťata: 6 týždňov – 8 mesiacov

Cieľom je okrem naučenia sa techniky masáže, upevnenie citovej väzby medzi rodičom alebo opatrovníkom a dieťaťom. Nie je to módny výstrelok. Je to staroveké umenie, ktoré pomáha pochopiť reč novorodeného dieťaťa a dodáva rodičom pocit sebavedomia v starostlivosti o svoje dieťa. Krása tohto láskyplného umenia spočíva aj v tom, že na masáž nepotrebujete žiaden špeciálny talent, všetko Vás naučíme. Je to jednoduché a prirodzené.

Masáž posilňuje detskú imunitu, zlepšuje vláčnosť pokožky, stimuluje systém tráviaci, nervový, lymfatický, pomáha napr. pri odhlieňovaní, nespavosti, plynatosti, kolike, prerezávaní zúbkov, znižuje antistresové hormóny - napr. po pôrode. Preto je vhodné sa ju naučiť už v tehotenstve a využívať hneď po narodení. Tehotné budúce maminy sa učia masírovať na bábike. Masáž pomáha pri relaxácii a pri uvoľňovaní vnútorného napätia.

Cena kurzu je 50,- eur.

Poplatok sa uhrádza v hotovosti na prvej hodine. V cene kurzu je Príručka pre rodičov s manuálom hmatov a detský olejček, diplom o absolvovaní masáží. Počet detí na kurze je najviac šesť. Možnosť prítomnosti oboch rodičov - platia jednotnú cenu ako pri jednom rodičovi.

Doneste si pre dieťatko: deku, vankúš (pre veľmi malé detičky), podložku- keby bolo masírované bez plienky a niečo do ručičky na zabavenie.

Prihlasovanie a bližšie informácie: certifikovaná inštruktorka Barbora Pokojná 0903 248 775 alebo timukabarbora@gmail.com